Graffiti tekeningen maken

Graffiti tekeningen maken

Graffiti tekeningen maken is een creatieve bezigheid. Het is een vorm van kunst die al jarenlang wordt beoefend door graffiti tekenaars. Kunstzinnig schrijven en tekenen is de inhoudelijke betekenis van graffiti. Wilt u ook graffiti tekeningen maken? Hierbij een aantal tips die u verder op weg kunnen helpen.

Graffiti letters

Bij graffiti tekeningen maken in letters, wordt dit als volgt opgebouwd. Eerst tekent u de hoofdletters en omlijnt u de hoofdletters stevig met een donker potlood. Daarna wordt de kleur toegepast. Dat gaat natuurlijk niet zonder spuitbussen vol graffiti! Veel graffiti tekeningen bestaan, maar uit twee kleuren. Onthoud dat de basis het allerbelangrijkste is!

Meer algemene info over sierletters en hoe je ze kan maken, ook in graffiti, kan je op deze site vinden.

Graffiti tekeningen maken

Graffiti tekening

Graffiti tekeningen maken in beelden, werkt in principe hetzelfde als wanneer u letters tekent. Bij graffiti tekeningen maken draait het veelal om creativiteit. De contouren moeten altijd duidelijk zichtbaar zijn. Met kleuren kunt u eindeloos variƫren.

Locatie

Het meest spannende onderdeel voor het maken van een graffiti tekening is natuurlijk de locatie. Natuurlijk kunt u met krijt ook graffiti maken in bijvoorbeeld een schetsboek. Maar uiteindelijk is het veel spannender en gewaagder om dat buiten op muren of planken te spuiten. Bedenkt u zich echter wel dat deze activiteiten niet altijd legaal zijn!