3D-tekeningen maken

3D-tekeningen maken

3D-tekeningen maken is niet langer voorbehouden aan architecten en ontwerpers. Ook u kunt dankzij de gratis online services of de makkelijk te downloaden programma’s aan de slag!

Via Google

Google biedt een gratis tool aan om zelf te gaan 3D-tekeningen maken. Deze 3D software kreeg de naam Trimble SketchUp. De gebruiksvriendelijkheid is erg groot. U hoeft geen avondenlange cursussen te volgen. Wat u opgesteld hebt, kunt u toevoegen aan Google Earth. Trimble SketchUp heeft een gratis versie en een betaalde waar professionelen hun 3D-tekeningen maken.

3D-tekeningen maken

3D tekenprogramma’s

Een creatieve en makkelijke bezigheid is het! 3D-tekeningen maken van je nieuwe bouwproject. Of het nu gaat om het bouwen of inrichten van uw huis, het aanleggen van de tuin, dankzij de downloads hebt u na enkele uren resultaat. Bovendien zijn velen gratis.

Het gaat van kleine decoraties over tuinontwerpsoftware tot heuse bouwprojecten. Bij de 3D-tekeningen maken kunt u kiezen in de ‘bibliotheek’. Dit is de opslagplaats van meubels, materialen en kleuren waarmee u kunt experimenteren. Handig is het om uw 3D-tekeningen maken op te slaan. Zo kunt u ze bespreken met aannemers en delen met uw familie en vrienden.