3d tekeningen maken

3d tekeningen maken

3 d tekeningen maken is niet langer voorbehouden aan architecten en ontwerpers. Ook u kunt dankzij de gratis online services of de makkelijk te downloaden programma’s aan de slag!

Via Google

Google biedt een gratis tool aan om zelf te gaan 3d tekeningen maken. Deze 3d software kreeg de naam Trimbel SketchUp. De gebruiksvriendelijkheid is erg groot. U hoeft geen avondlange cursussen te volgen. Wat u opgesteld hebt, kunt u toevoegen aan Google Earth. Trimbel SketchUp heeft een gratis versie en een betaalde waar professionelen hun 3d tekeningen maken.

3D tekenprogramma’s

Een creatieve en makkelijke bezigheid is het! 3d tekeningen maken van je nieuwe bouwproject. Of het nu gaat om het bouwen of inrichten van uw huis, het aanleggen van de tuin, dankzij de downloads hebt u na enkele uren resultaat. Bovendien zijn velen gratis.Het gaat van kleine decoraties tot heuse bouwprojecten. Bij de 3d tekeningen maken kunt u kiezen in de ‘bibliotheek’. Dit is de opslagplaats van meubels, materialen en kleuren waarmee u kunt experimenteren. Handig is het om uw 3d tekeningen maken op te slaan. Zo kunt u ze bespreken met aannemers en delen met uw familie en vrienden.